Cardionics rekryterar Henrik Olsén till rollen som produktutvecklare

Concepts dotterbolag Cardionics förstärker med Henrik Olsén som ny produktutvecklare. Henrik har tidigare arbetat som produktutvecklare i den medicintekniska sektorn som anställd på Getinge AB i många år
samt som designer på Eleiko.

Det svenska löpbandet har en lång och anrik historik och är en favorit för många löpare. Cardionics löpband tillverkas i Jönköping och är unika i sitt slag för testning, rehab och löpning med sin enkla och rena design och kan anpassas helt utifrån kundens önskemål.

”Vi välkomnar Henrik varmt och är stolta över att kunna presentera honom som ny produktutvecklare på Cardionics. Henriks breda branscherfarenhet och kompetens inom s.k. embedded design med sin starka drivkraft att genomföra designförbättringar, kommer att ge Cardionics ytterligare ett lyft”, säger Bo Ekros, ägare och styrelseordförande Concept.

”Det här var verkligen precis rätt tidpunkt för att satsa på något nytt! Cardionics som produkt och varumärke kan utvecklas till något mycket spännande framöver och tillsammans med det kompetenta teamet ser jag fram emot att utveckla både befintliga och nya produkter. Jag gillar att hålla ett högt tempo och med den starka koncernen Concept Motion i ryggen så finns det muskler att hålla en hög utvecklingstakt”, kommenterar Henrik Olsén.