Eleiko bygger utomhusgym på NK:s tak

I april 2021 öppnar en träningssatsning utöver det vanliga på taket till NK Parkaden i Stockholm. Det relativt nystartade företaget Ascaro kommer att driva projektet med visionen att skapa världens mest spektakulära padel- och träningsanläggning.

Tillsammans med besökarna hoppas de kunna skapa en inbjudande träffpunkt för vänner, träningskompisar och nya affärskontakter för spännande möten mellan människor. Alla ska känna sig välkomna till taket: – Stockholmare såväl som turister, nybörjare såväl som träningsfrälsta.

-Utomhusträningstrenden är här för att stanna och vi tycker att det är otroligt kul att vara med på detta häftiga och spännande projekt, säger Johan Arnerlind, Country Manager för Eleiko i Sverige.

Efterfrågan på utegym har ökat markant de senaste åren och fullkomligt exploderat under 2020 med de nya förutsättningar och restriktioner vi ställts inför detta år. Tillsammans med den explosionsartade tillväxten padeltennis har i Sverige känns det helt rätt i tiden att kombinera de två till ett socialt hälso- och träningscentrum i Stockholms innerstad.

Det är verkligen spännande för Eleiko att vara del av den här satsningen. Vårt fokus ligger på att skapa en fantastisk plats för uteträning högst upp på NK:s tak med utsikt över vackra Stockholm, konstaterar Erik Blomberg, VD och ägare av Eleiko.

På 3 000 inbjudande kvadratmeter i absoluta toppläge kommer man bland annat att erbjuda 4 padelbanor, utomhusgym från Eleiko, ytor avsedda för social samvaro och diverse evenemang.