Gymleco besöker: Club Fitness – ett nyöppnat gym byggt på kvalitet

Club Fitness öppnade i början av hösten 2021 och har redan fått ett buzz runt sig. Detta är kanske inte så konstigt då ägarna Kenneth Noyan och Daniel Dayan satsat både på traditionell styrketräning, cardio samt en stor yta för funktionell träning i specialdesignade lokaler, mitt i Hallunda centrum.

Gymmet är runt 800 kvm och har varit planerat i många år. De startade först en kosttillskottsaffär men drömmen levde kvar. Efter tre och ett halvt år gjorde de om en stor lokal i Hallunda centrum och idag finns där det nyöppnade Club Fitness. Gymlecos marknadsteam träffade ägarna Kenneth och Daniel för att ställa några frågor.

Daniel Dayan och Kenneth Noyan

Vad är ni mest stolta över?

Daniel: – Att vi har lyckats jag och Kenneth, med allt vad vi har gjort.

Kenneth: – Jag tycker också det. Det finns en del småsaker kvar att fixa men det kommer.

Daniel: – Det kommer, man kan inte bli klar direkt men vi är på rätt väg.

Vad är nummer 1 tipset till de som vill starta gym?

Daniel: – Planering och erfarenhet från branschen, men viktigast är att det ska vara roligt. Jag tycker detta är det bästa som jag gjort i mitt liv.

Vad skiljer er från andra gym?

Daniel: – Vi har kunnig personal som bland annat har diplom inom PT, varit med i mästerskap och är kostrådgivare. Vi har bastu, barnrum, endast kvalitetsredskap och gymmet är fräscht hela tiden. Sedan tycker jag också att vi är trevliga.

Kenneth: – Målet med hela gymmet är att bli topp 5 gym i Stockholm. Vad vi hört är att många anser att vi är topp 3 redan och flera har gått från andra gym till oss.

Vilken sektion har varit populärast och varför tror ni det är så?

Daniel: – Den funktionella delen.

Kenneth: – Anledningen är för att det inte finns något liknande i närheten. Det är annorlunda än vad människor är vana vid.

Vad har era medlemmar sagt om Gymleco?

Daniel: – De är jättenöjda, de älskar Gymleco.

Vad var viktigt för er när ni valde gymutrustning?

Daniel: – Att gymutrustningen håller länge och att det är underhållsfria maskiner. Många, inklusive mig själv, tycker att Gymleco är bäst på marknaden.

Vad är framtidsplanerna?

Kenneth: – Att utveckla fler gym.

Daniel: – Målet är att ha gym i hela Sverige.