REAPEAT Fitness pre-launch party Malmö

I förra veckan smyglanserade danska REPEAT Fitness sin första anläggning i Sverige, nämligen i Malmö (Triangeln).

Om man ser på REPEAT:s koncept leder tankarna mer mot miljöer i trendiga caféer och nattklubbar än till ett vanligt gym. Där finns lounge-yta med plats för att jobba, samt återkommande events som t.ex. live DJ och ”Bubbles & Squat”, där det exempelvis serveras Champagne, vilket understryker att REPEAT är urbant och mer än bara träning.

Rasmus Ingerslev

Bakom konceptet står en av nordens främsta gymentreprenörer, Rasmus Ingerslev, som bland annat har suttit som styrelseordförande för den globala organisationen för gym (IHRSA). Den erfarenhet han har fått av att bygga gym och resa världen runt för inspiration blir tydligt i REPEAT.

– “I min värld räcker det inte längre bara att erbjuda bra träningsutrustning i en ljus och städad lokal. Det måste vara tydligt vad du har att erbjuda och till vem – passionen för det du gör måste lysa igenom. Därför har vi noga valt ut varje liten detalj i vår inredning och utrustning. På samma sätt är vi lika noggranna när vi sätter samman teamet som ska säkerställa att våra medlemmar får en bra upplevelse hos oss. De som tränar hos oss märker och värdesätter detta”, förklarar Rasmus Ingerslev.

Även medlemskapsmodellen är nytänkande och anpassad för den flexibilitet dagens konsument önskar. De första medlemmarna i REPEAT kommer att kunna träna för 49 kronor i veckan, jämfört med ordinarie pris på 69 kronor. Veckomodellen gör det enkelt och snabbt att avsluta sitt medlemskap.

Fotocred (samtliga bilder): Jonas Persson