Strong & Flexible – höstnyhet på SATS

Foto: SATS

Den 26 augusti är det premiär för höstens stora träningsnyhet på SATS. Gruppträningsklassen Strong & Flexible består av en kombination av styrke-, flexibilitets- och balansövningar som ska utmana deltagaren i styrka, balans, flexibilitet och smidighet med hjälp av egen kroppsvikt.

Strong and Flexible är ett resultat av SATS årliga innovationsprocess, SATS Innovation Lab, där medarbetare inom SATS, medlemmar och externa kreatörer får presentera sina idéer på nya träningsupplägg och klasser. Under 2018 presenterades idén om Strong & Flexible, som nu får en plats på gruppträningsschemat.

”Det höga engagemang vi ser bland våra medarbetare och medlemmar är något vi vill ta vara på. SATS vill presentera träningsnyheter som går i linje med våra medlemmars efterfrågan och träningstrender från övriga världen. Strong & Flexible möter den efterfrågan vi har från medlemmar som vill träna varierat och effektivt genom genom att kombinera olika typer av träning i en och samma klass. Det blir ett fantastiskt komplement till våra nuvarande klasser”, säger Alexander Brochmann Myers, Product Director, SATS.

I samband med att SATS namngav den nya klassen involverades cirka 1500 medlemmar för att enas om ett namn på höstnyheten. Det vinnande namnet ”Strong & Flexible” fick över 50% av rösterna. För mer information om den nya klassen, läs här.

SATS Innovation Lab kommer under 2019 att genomföras mellan den 19 september och 11 oktober i Köpenhamn, Stockholm, Helsingfors och Oslo för att skapa kommande års träningsnyheter. SATS presenterar träningsnyheter tre gånger per år, i januari, april och augusti.