Vitamin Well lanseras som sockerfri dryck på burk

Vitamin Well gjorde sig kända på den svenska dryckesmarknaden när företaget lanserade innovativa vitamindrycker på flaska. Med samma smaker som produkterna från Vitamin Wells originalserie – Prepare, Reload och Celebrate, lanseras nu Vitamin Well ZERO.

Vitamin Well ZERO är en nyhet fylld av 355 ml vitaminberikad dryck med de populäraste smakerna från Vitamin Wells originalserie. Precis som de övriga dryckerna i sortimentet är ZERO berikad med vitaminer och mineraler samt med kolsyra för en fräsch touch. Dessutom är den helt sockerfri.

 ”Med Vitamin Well ZERO kommer vi att bredda vårt fokus och synas i sammanhang vi tidigare inte har varit lika aktiva i. Med flera spännande aktiveringar och samarbeten inom musik och event möter vi en spännande höst med Vitamin Well ZERO”, säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager på Vitamin Well.

Vitamin Well ZERO lanseras i tre smaker från originalserien: Prepare, Reload och Celebrate. Prepare ZERO har en frisk smak av passionsfrukt, berikad med bland annat vitamin C, D, B12 och Zink. Den innehåller dessutom koffein som har en uppiggande effekt. Reload ZERO har en syrlig smak av citron och lime och innehåller bland annat vitamin B och D samt zink och magnesium. Celebrate ZERO har en läskande smak av mango och ananas, berikad med bland annat vitamin C, D, B12 och zink. Samtliga drycker i Vitamin Well ZERO är kolsyrade, helt sockerfria och kommer i en burk om 355 ml.

Nya Vitamin Well ZERO finns till försäljning i service –och dagligvaruhandeln från v.38, till ett rekommenderat pris på 20 kr.