Anmäl dig till Scandinavian Club Business Days på Fitnessfestivalen

2018 är Sweaty Business officiell mediepartner och medarrangör till träningsbranscheventet ”Scandinavian Club Business Days” som hålls i samband med Fitnessfestivalen fredag 30 november och lördag 1 december.

Årets Scandinavian Club Business Days (SCBD) har från i år en ny profil där du har möjlighet att delta i tre fullspäckade föreläsningsblock under två dagar. Här kan du ta del av de viktiga branschnyheterna och hämta inspiration för din egen verksamhet. Föreläsarna är handplockade experter och inspiratörer både från och utanför träningsbranschen – alla med högsta relevans för framtidens träningsbusiness. Klicka här för att se programmet!

Scandinavian Club Business Days anordnas som tidigare i direkt anslutning till Fitnessfestivalen och innefattar ett stort affärsområde med ledande leverantörer i branschen.

Barbara den Bak, grundare av Boutique-kedjan High Studios i Amsterdam gästar oss och berättar om hur man bygger ett boutique fitness-koncept från grunden

Nyheter för i år:

– En mix mellan korta och lite längre, inspirerande föreläsningar – samt möjligheter att interagera med föreläsarna.

– Vi tittar på intressanta områden som kommer att påverka hela branschen. Bland annat Boutique Fitness, digital marknadsföring, Biohacking, Crowdfunding, community, design och nya konsumtionsmönster.

– Hela eventet är kostnadsfritt för upp till fyra personer från ert företag.

Niklas Bergh har arbetat med kommunikation i olika former i över 20 år. Senast var han med och startade företaget Zound Industries som gick från ingenting till en halv miljard i omsättning och distribution i över 100 länder. Där drev Niklas kommunikation och varumärken så som Urbanears och Marshall i rollen som creative director. Han föreläser om att kommunikation är lika viktigt som det är svårt. Att nå ut, få folk att lyssna och reagera är ofta avgörande för att lyckas. Ändå är världen alldeles full med budskap som helt misslyckas med sin uppgift. Det som blir fel är ungefär samma saker varje gång, men den glada nyheten är att det hela går att lösa.

Klicka här för mer info och anmälan – anmäl er så snart som möjligt, vi räknar med att eventet blir fullbokat!