Zoezi Lanserar Zoezi Pay i början av 2024

Som första affärssystem inom träningsbranschen bryter Zoezi ny mark med lanseringen av deras egen betallösning – Zoezi Pay.

Zoezi Pay är designad för att ge både företagsägare inom träningsbranschen och slutkunder en förbättrad, säkrare och smidigare betalupplevelse. För kunder som använder Zoezis e-handels- och webbshop-lösningar innebär detta en utökning av tillgängliga betalsätt. Utöver de nuvarande metoderna som kortbetalning, swish, faktura och autogiro, kommer Zoezi Pay att introducera populära alternativ som Trustly, Google Pay, och Apple Pay.

Dessutom gör Zoezi Pay återkommande kortbetalningar smidigare, medan behovet av en proxy-app för kortterminaler på disken elimineras helt.

Den kanske mest efterlängtade uppdateringen är Zoezi Pays integration med Klarna, en funktion som flertalet kunder har uttryckt intresse för.

Mikael Håkansson, produktägare på Zoezi, uttrycker sin entusiasm:

– Det är enormt spännande att inom kort lansera Zoezi Pay. Efter en intensiv utvecklingsfas kommer Zoezi Pay att berika vårt befintliga erbjudande och samtidigt förenkla onboarding för nya kunder till vår plattform.

– Vi är övertygade om att våra kunder kommer att uppskatta denna funktion. Genom Zoezi Pay har vi stora möjligheter att även framåt vara ledande inom att erbjuda innovativa lösningar som effektiviserar försäljningen och skräddarsyr den efter våra kunders behov.

Zoezi Pay är beräknad för lansering under det första kvartalet av 2024.

För mer information, vänligen kontakta:

Diana Willman Ivarsson, Marknadsansvarig, Zoezi 0760 – 05 50 51
diana@zoezi.se