Event med Motion Fitness: Starkare gymaffärer

Torsdagen den 7 mars bjuder Motion Fitness in till event i Stockholm.

Förutom aktiviteter, demos och många värdefulla diskussioner, kommer vi att prata om starkare och lönsammare gymaffärer. Målet är att deltagarna ska få med sig verktyg som snabbt kan implementeras i deras verksamheter för att attrahera fler och behålla kunderna längre.

Deltagarna kommer få möjlighet att klämma och känna på produkter från Motion Fitness, Intenza och Panatta på toppmoderna Sport & Fitness med över 3 000 kvm träningsyta. Självklart bjuder vi på lunch, dryck och snacks.

Föreläsning och Workshop med Vanessa Leporati

Vanessa Leporati är rådgivare, föreläsare, utbildare, coach och Insights Discovery konsult. Med sin 35-åriga erfarenhet från försäljning, kundbemötande och handel har hon coachat säljare och chefer till att skapa bästa möjliga förutsättningar för att nå de bästa resultaten. En av Vanessas styrkor är att kunna se utvecklingspotential i det hon engagerar sig i. Hon hjälper såväl individer som grupper att i sitt utvecklingsarbete uppnå ökad personlig insikt och bättre prestationer

Vad ger en Vanessa Leporati föreläsning och workshop? – Ökad självkännedom – Ny kunskap att använda direkt efter föreläsningen – Inspiration att prestera på topp!

  • Datum: Torsdag 7/3
  • Tid: 10.00-17.00
  • Plats: Sport & Fitness, Kanalvägen 3, Upplands Väsby, Stockholm

Anmälan till: event@motionfitness.se

Sista anmälningsdag: måndag 26/2

Mer information och specifikt program presenteras löpande.