Hur kan ett logistikcenter på 10 000 kvm se ut? Få inspiration och idéer från Gymlecos nya huvudkontor med lager och produktion

Snart öppnar dörrarna till Gymlecos nya huvudkontor, lager och center för logistik. Gymleco är en ledande svensk tillverkare av gymutrustning som tidigare haft sitt säte i Stockholm men flyttar nu showroomet, svenska produktionen och lagret till en tio gånger så stor yta i Eskilstuna och får grannar som bland annat Amazon, Sportamore, Coop m.fl. Var den första att se YouTube videon från logistikcentret där systrarna Sotkasiira, Monica, VD, och Linda, marknadsansvarig, visar lokalerna för första gången.

Gymleco fick i veckan nycklarna till det nya lagret. “Vi är så glada och stolta över de här lokalerna. Vi har designat allt själva för att se till att alla olika utrymmen passar vår växande verksamhet” berättar Monica.

I YouTube-videon berättar hon och Linda vad varje rum har för syfte och vad de tänkt på när de designat lokalerna. “Det var så kul att planera lagret. För oss var det bland annat viktigt med ljusinsläppet. Under vintern i Sverige så är det mörkt när du börjar på morgonen och mörkt när du slutar för dagen så det var väldigt viktigt för oss att få in fönster i lagerlokalen med mycket ljusinsläpp” berättar Monica i videon.

Området med bland annat lager, produktion och kontor är på 10 000 kvm och kommer öppna för allmänheten under våren 2023. I lokalerna kommer det även finnas ett stort showroom dit besökare kan komma och testa Gymlecos gymutrustning. Här kommer Gymleco filma nyheter och how to’s samt kunna hålla event och tillställningar

Missa inte att se showroomet och resten av den specialbyggda lokalen i YouTube-videon:

Läs mer om bygget här och se bilderna från första spadtaget här.