SATS öppnar två nya anläggningar i Stockholm – i DN-skrapan och Haga Norra

Bildkälla: SATS

SATS fortsätter att expandera och meddelar att det kommer att öppnas två nya gym i Stockholm. Gymmen kommer att öppnas i DN-skrapan och i Haga Norra.

SATS i DN-skrapan kommer att hittas på första våningen i byggnaden och kommer att landa på 1 415 kvm. Gymmet kommer att erbjuda stor gymyta, personlig träning, gruppträning och populära träningskonceptet Indoor Running.

SATS har idag fyra gym på Kungsholmen på den norra delen. Med ett gym i DN-skrapan, beläget på södra Kungsholmen, når man en målgrupp som inte gjorts tidigare – Lilla och Stora Essingen.

SATS Haga Norra planeras att bli ett öppet och ljust gym på 1 357 kvm fördelat på tre våningar. Gymmet kommer att erbjuda gymyta för fria vikter, personlig träning, gruppträning och också här Indoor Running.

För att nå ut till en bredare målgrupp även i Solna, etablerar man sig i kommande Hagastaden. SATS har idag två gym i Solna sedan tidigare – SATS Mall of Scandinavia och SATS Frösunda. Det nya gymmet kommer att ha nära både till kollektivtrafik och parkering i byggnaden.

I dessa tätbefolkade områden finns det ett intresse för att fortsätta växa och kunna erbjuda ännu fler träning hos SATS.

– Vi vill finnas tillgängliga för alla som vill hitta träningsglädjen. Vi tror på att finnas nära för att göra det lätt för våra medlemmar att ta sig till gymmet, eftersom det är en bidragande faktor för att folk ska kunna etablera goda träningsvanor. Därför har vi lagt stor vikt vid detta i samband med våra kommande öppningar, säger Country Manager för SATS Sverige, Linda-Li Cederroth.

Planerad öppning för SATS i DN-skrapan är Q1 2023 och SATS Haga Norra planeras öppna under Q4 2024.