KlubbSverige och Friskvårdsföretagen lanserar Perforum ­– ett nytt event i Stockholm 23–24 maj 2024

Idag meddelar KlubbSverige och Friskvårdsföretagen att man under 2024 lanserar Perforum – en ny mötesplats för den svenska träningsbranschen.

Sedan 2013 har KlubbSverige arrangerat sitt stora årliga event KlubbSverige Exclusive. I takt med att verksamheten utvecklats och utökats har även Exclusive gjort det.

– Vi har över tid välkomnat samtliga kunder till vår verksamhet och inte bara medlemmar till nätverket, som var vår ursprungliga målgrupp, samt att vi även adderat ett spår även för personliga tränare. Ambitionen har hela tiden varit att skapa en kvalitativ, familjär och relevant mötesplats för våra kunder, säger Stefan Tingwall, vd KlubbSverige.

Nu är det dags för nästa stora steg i utvecklingen. KlubbSverige och Friskvårdsföretagen vill skapa en spännande mötesplats för hela branschen. Ett inspirerande forum både för den enskilda aktören, den stora kedjan, studion, boxen och dess ägare, olika chefer och tränare.

– Vi kommer behålla de delar som gjort KlubbSverige Exclusive så speciellt – den varma familjära inramningen, duktiga föreläsare, möjligheterna till mingel och utbyte och så klart våra uppskattade speed meetings, fortsätter Tingwall och fortsätter:

Foto: Brian van den Brink

– Vi är glada att göra detta i en samproduktion tillsammans med Friskvårdsföretagen. KlubbSverige har haft en god relation och dialog under många år med Friskvårdsföretagen och det är spännande att detta nu resulterat i en gemensam aktivitet. Vi tror och hoppas att detta är ett första steg i ett fördjupat samarbete som kan komma att innebära att vi även i framtiden hittar fler områden att samverka kring som är bra för branschens många aktörer.

Ett nytt forum

Nu när KlubbSverige inte längre kommer arrangera sitt event i egen regi är det är dags att byta namn. Tillsammans med Friskvårdsföretagen vill de skapa ett nytt modernt forum för träningsbranschen – som inte bara ska vara inspirerande och trevligt – utan även ska hjälpa deltagarna att bli ännu bättre i sina respektive roller. Därför kombineras orden performance och forum och bildar ett perfekt namn för evenemanget – Perforum.

– Vi ser fram emot att lansera Perforum tillsammans med KlubbSverige för att erbjuda en modern och efterlängtad mötesplats för hela branschen. Med våra gemensamma krafter har vi goda möjligheter att samla aktörer från olika delar av marknaden under ett och samma tak och bidra till ny inspiration, kunskapsutbyte och nätverkande, säger Katarina Andersson, styrelseordförande i Friskvårdsföretagen.

Save the date

Eventet går av stapeln 23 och 24 maj i Stockholm. Mer information kommer inom kort.