Träningsappen Bruce tar upp kampen för folkhälsan

Som en digital aktör inom träningsbranschen vill Bruce göra sitt för att bidra till ökad folkhälsa i tider som dessa, med stora sociala begränsningar. Detta gör man genom att lansera ett digitalt träningsinitiativ – Bruce Camp – Online Edition, som är gratis och öppet för alla att delta i hemifrån

– “Med tanke på rådande situation är vi förmodligen mer isolerade än någonsin. Därför känns det självklart och viktigt för oss att utforska de möjligheter som finns för att fortsätta inspirera till att röra på sig och ge alla något positivt att se fram emot varje dag. Att erbjuda live streamad och gratis träning till alla, oavsett om du är Brucemedlem eller inte, är en bra startpunkt och vi hoppas att så många som möjligt vill hänga med.”, kommenterar Lina Östlund, Head Of Marketing. 

På grund av de sociala begränsningar som råder har de flestas livsstil drastiskt ändrats under året. Vi är i större utsträckning mer stillasittande och isolerade vilket i många fall har en negativ effekt på vårt mående. Bruce vill dra sitt strå till stacken, och ge alla inspiration till att röra på sig samt något att se fram emot varje dag.

Med start från 1:a december till och med den 23:e december kommer Bruce varje vardag att livestreama ett träningspass om dagen tillsammans med olika gästinstruktörer som vem som helst kan medverka på hemifrån. Passen, som ska vara ca 30 minuter långa och starta kl 11.30 varje dag, kommer ha varierande innehåll med fokus på olika träningsformer och koncept såsom yoga, meditation, HIIT med mera. Genom att erbjuda passen digitalt och kostnadsfritt är ambitionerna att nå ut brett med initiativet och få med sig alla, oavsett om du tränar på elitnivå eller är helt främmande för träning.

Majoriteten av gästinstruktörerna i “Bruce Camp – Digital Edition” representerar ett urval av de studios Bruce medlemmar vanligtvis kan träna på. Initiativet blir därmed ett sätt för Bruce att även stötta och lyfta fram sina studiopartners i dessa prövande tider.