Trygga Fitness i Kristianstad invigde tre innovativa träningsstudios!

Gymmet TryggaFitness City i Kristianstad slog upp sina dörrar till sin första etapp redan i september, men har fortsatt att bygga vidare på sitt koncept. För en dryg vecka sedan öppnade de upp till ”finalen” och sin fullvärdiga produkt som då är ”5 gym-i-ett”. Gymmet har nämligen valt att inte bara satsa på en omfattande maskinpark och fria vikter-avdelning utan har också infogat tre unika träningsstudios.

Mottot är att träna i en stad av träning där du som medlem på TryggaFitness City kan välja just vad du är sugen på för dagen. Blir det vanlig gymträning eller besöker du någon av våra studios?”, kommenterar verksamhetschefen Diana Willman Ivarsson.

Trygga HIIT n RUN är en vidareutveckling av de boutiquegym vi sett på några ställen idag såsom Barry’s Bootcamp – Klassera genomförs med Star Tracs 10-series löpband, en Fit Bench samt Boxmasters, och blir därmed först i Sverige med detta utbud och upplägg. Slagkombinationerna projiceras på en skärm samtidigt som instruktören peppar deltagarna i slag, styrka och löpning eller gång.

Trygga RIDE är vad de vill kalla nästa generations Spinning. Här cyklar du i en sal ämnad för energi och gemenskap. Där cyklarna står nära och där överraskningsmomentet är koreografi och styrka på ditt spinningpass.

Trygga HEATness är den sista och varmaste studion där de erbjuder HOT Yoga och Pilates. Många timmars projektering ligger till grund för att kunna erbjuda just rätt luftfuktighet och värme i dessa svettiga klasser med inhyrda lärare från hela Sverige.

Det som alla tre studiorna har gemensamt är utformningen av ljud och ljus. Nattklubben har härmed flyttat in på gymmet och gör det helt enkelt roligare att träna. Invigningen av dessa salar skedde med en gigantisk träningsfest där man omvandlade hela gymmet till en nattklubb med belysning, 2 st DJs och bardisk.

”Responsen har varit fantastiskt”, säger Diana. ”Framförallt ser vi att branschen har vaknat och inser storheten och det som är unikt med vår anläggning. Våra medlemmar blir positivt överraskade och nu är vi rustade för massan!”

Diana Willman Ivarsson

Under invigningskvällen fick också Diana motta Nautilus utmärkelse ”Nautilus Trusted Strength Center” som första i Sverige och femte i Europa. ApiroSport står bakom utrustning, installation och utbildning.