Clarion Sign lanserar studio för personlig träning inom yoga och mindfulness

Clarion Hotel Sign lanserar nu ett studio-tänk för personlig träning inom yoga- och mindfulness.

Tillsammans med Lisa Wingårdh, som driver Wingårdh Wellness, öppnar Clarion Hotel Sign i Stockholm en studio som erbjuder personlig träning inom yoga- och mindfulness.

Konceptet bygger på att alla vill ha ut olika saker av sin yoga – vissa söker sig till yoga för den fysiska kroppen, vissa för det psykiska och andra för det spirituella. Det finns helt enkelt inte ”one size fits all” när det kommer till yoga – därför är passen skräddarsydda utifrån varje individs behov.

PT-Yoga passar både nybörjaren och den som vill utvecklas till nya nivåer och är ett fantastiskt sätt att släppa på fysisk eller psykisk stress.

Clarion Hotel Sign har skapat en träningsmiljö som ger en otroligt harmonisk känsla. De kallar själva sin privata yoga studio för – ”en helig plats”. 

”Här kan du verkligen släppa den yttre världen för en stund”, menar Lisa Wingårdh, yogalärare och entreprenör. 

Personlig träning inom yoga- och mindfulness är ett nytt koncept på Clarion Sign. Hotellet har sedan tidigare veckovisa gruppträningsklasser inom yoga och meditation och erbjuder även konferens-yoga som en teambuilding aktivitet till privata grupper. Under sommarhalvåret arrangeras dessutom Rooftop-Yoga med utsikt över Stockholms takåsar.

”För oss på Clarion Hotel Sign är hälsa och välmående en självklarhet. Vi har ett toppklassigt gym med den senaste utrustningen och vi erbjuder veckovis flera gruppträningspass för hotellgäster och lokalbefolkningen. I fjol arrangerade vi även olika träningshelger på hotellet och vi har ett nära samarbete med profiler inom träningsvärlden. Att vi nu lanserar ett nytt koncept inom yoga känns helt rätt i tiden och igen ett bevis på hotellets mångsidighet och kapacitet”, säger Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Sign.