Technogym och SATS i nytt samarbete för att lyfta HIIT-klasser i Norden

Löpning på löpbandet technogym Skillrun hos träningskedjan SATS
Foto: SATS

Technogym har inlett ett samarbete med SATS, Nordens största träningskedja, för att höja kvaliteten på sina högintensiva intervallpass (HIIT). Samarbetet innebär att Technogyms innovativa löpband, Skillrun, kommer att integreras i SATS HIIT-klasser på träningskedjans samtliga anläggningar i Norden.

Avtalet ses som en betydelsefull milstolpe för båda företagen, som tillsammans strävar efter att förbättra träningsupplevelsen för SATS medlemmar. Technogym Skillrun, som är känt för sina avancerade träningsfunktioner, kommer att ge deltagarna nya möjligheter att optimera sina träningspass – oavsett erfarenhetsnivå.

”Detta partnerskap understryker vårt åtagande att erbjuda våra medlemmar de bästa gruppträningsupplevelserna. Technogym Skillruns avancerade funktioner gör det till ett perfekt komplement till våra HIIT- och gruppträningsklasser,” säger Alexander Myers, Nordic Head of Concept & Equipment på SATS.

Foto: SATS

Farhad Jabbari, CEO för Technogym Nordic, är också entusiastisk över samarbetet: ”Vi är mycket glada över att samarbeta med SATS och bidra till deras ambitiösa satsningar på att vidareutveckla deras HIIT- och gruppträningserbjudanden. Skillrun är särskilt utvecklat för att pusha gränserna inom atletisk träning, och vi är övertygade om att SATS medlemmar kommer att uppleva stora fördelar med denna uppgradering till deras träningspass.”

Integrationen av Technogym Skillrun i SATS HIIT-klasser ligger i linje med SATS övergripande strategi att stärka sitt erbjudande och ge sina medlemmar de mest innovativa och motiverande träningslösningarna.