Full fart i Weighttrainerfabriken – dubbla utbildningar i januari

Intresset och efterfrågan för att utbilda personal i viktminskningskonceptet Weighttrainer är stort och i januari genomfördes därför dubbla utbildningar.

En med utbildare Isa Kjellsdotter i Malmö och en med utbildarna Jenny Säfström och Jenny Ericson Malmström på Benchmarkgroups huvudkontor i Västerås.

– ”Deltagarna har nu fått med sig allt de behöver för att kunna jobba med viktminskningskonceptet Weighttrainer”, säger Jenny Säfström, utbildningsansvarig för Weighttrainer hos Benchmarkgroup.

Weighttrainer är ett viktminskningskoncept där en Personlig Tränare konceptutbildas i 4 dagar.

De får då kunskap om och tillgång till konceptets upplägg, det coachande förhållningssättet, de unika livsmedelsprodukterna och den digitala kundportalen där allt material finns samlat och alla kundkontakterna sköts.

– ”Direkt efter utbildningen är ni redo att sätta igång era grupper!” säger Jenny till deltagarna. Deltagarna ser både förväntansfulla och lite nervösa ut men det kanske mest beror på licensieringsuppgiften som snart ska genomföras.

”Alla är godkända!” Avslutar Jenny sista dagen och vi kan gratulera flera svenska gym och hälsoklubbar till sina nya licensierade Weighttrainers!

Ett par av deltagarna sammanfattar det, för dem, viktigaste från utbildningen:

 – ”Jag har lärt mig helhetskonceptet i detalj och att förstå kundresan hela vägen. Jag förstår ramarna i konceptet och har lärt mig hantera portalen.

”Jag har lärt mig att vara engagerad i varje kund för att få bästa tänkbara resultat. Vikten av att ta fram min personlighet tillsammans med mina nya, adderade kunskaper. ”

Vill du veta mer om Weighttrainer?

Kontakta Jenny Dahlberg, Benchmarkgroup

jenny.d@benchmarkgroup.se

0735-756555