Itrim fortsätter utvecklas med Gym Control

Gym Control fortsätter sin tillväxtresa med ett antal nya och återkommande kunder som nu väljer att starta, alternativt förlänga, sina kontrakt med företaget som levererar helhetslösningar för företag som arbetar med välmående och hälsa.

Nu har även kedjan Itrim valt att förlänga sitt samarbete med Gym Control med ytterligare 24 månader då Gym Controls miljö erbjuder en bättre och framförallt smidigare hantering av kedjans medlemmar och allt som hör därtill. Allt är integrerat i Gym Control redan från start och funktionerna för bokning, personalhantering och hela värdekedjan inom ekonomihanteringen gör det hela till ett komplett verktyg. Det är nu lite drygt 3 år sedan hela Itrim valde att byta till Gym Control.

– ”Vi valde att fortsätta vårt goda samarbete med Gym Control då deras lösning passar våra behov mycket bra i den intressanta fas vi är i just nu i kedjan”, säger Anders Söderlund, Itrim Sverige.

– ”Vi är givetvis glada åt att få ett förlängt förtroende från denna intressanta kund”, säger Åsa Sjöström, försäljningschef på Gym Control och fortsätter:

– ”Vi har under hela pandemin sett en stadig tillväxt på kunder och detta är ju mycket roligt. Extra kul är det att vi även fått tillbaka merparten av de kunder som tidigare lämnat för någon annan leverantör men som efter att ha provat andra lösningar väljer att komma tillbaka till en miljö som enligt dem fungerar bättre. Nu senast Korpen i Mariestad, som efter att ha provat en annan leverantör i ett drygt år kom tillbaka och fick ordning på allt igen”.

Vidare meddelar Gym Control att det tillkommit flera nya, mindre och större, kunder, bland andra Maximus Gym med tre enheter i Göteborgsregionen, Båstad Hälsostudio, Wellnez, Tyresö Gym och Corpus samt ännu fler som under uppstart.

– ”Det känns som om vi valt att fokusera på rätt lösningar och framförallt våra inbyggda verktyg för kundvård och onlineträning samt vår helautomatiska koppling mot Fortnox är mycket uppskattade har vi märkt”, säger Johan H Legacion, VD/ägare på Gym Control.