Jays lanserar sina första träningshörlurar

De svenska hörlurstillverkarna Jays Headphones lanserar sina första sporthörlurar med en slimmad passform som skapat ett stort intresse på träningsmarknaden.

De fjäderlätta in-ear hörlurarna, som har en integrerad multifunktionsknapp med dubbla mikrofoner som gör det möjligt för användare att smidigt styra sin musik och hantera telefonsamtal mitt i löpsteget. Med stöttande bågar bakom örat och en smärt justerbar kabel i nacken sitter hörlurarna stabilt under träningspasset.

”Passform, ljudprestation och storlek gör m-Six unik på marknaden” berättade Henrik Andersson, VD på Göteborgs-placerade Jays. ”Vår m-Six för 999 kr kan med fördel jämföras mot TWS-hörlurar (true wireless) för 1590 – 1790 kr”, tillägger han.

Med m-Six var Jays mål att skapa en hörlur som tar bort känslan av att ha någon form av teknik mellan användaren och deras musik, samt att den ska passa oavsett om användaren cyklar till kontoret eller kör intervaller på löpbanan.

”Med m-Six snabbladdning ger 15 minuters laddning en hel timmes användning, sedan är det bara att köra”, kommenterar Henrik.

m-Six är inspirerad av de headset som uppträdande livartister använder under konserter. En form som är designad efter örats ergonomi som säkrar en stabil passform och ett kraftfullt ljud utan brus från omgivningen. Passande för träning och svensk väderlek är m-Six både svettålig och damm avstötande.

I Jays shop finns m-Six till ett pris av 999 kr i fyra olika färger, svart, sand, moss green och dusty rose. En färgvariation som skiljer sig markant från övriga sporthörlurar på marknaden.