MBM-konferensen 2021 arrangeras till hösten

Kommer Sverige att ”öppna upp samhället” till hösten? Då kan branschen äntligen samlas igen.

Något vi alla saknar är att resa och träffas ”öga mot öga”. Virtuella möten i all ära men att ses ”live” är absolut roligare. Från och med hösten ska det vara fullt möjligt att träffas igen – därför är det spännande att meddela att den 9:e MBM-konferensen är på gång. 

Årets konferens kommer att arrangeras på Sunlight hotell i Nyköping den 24 – 25 november. Här är det bokat ett gigantisk konferensutrymme på närmare 1 000 kvm. Det gör MBM till att troligen vara en av Nordens mest ”coronasäkra” konferens.

Ett event för de största

Senaste MBM samlade representanter för över 500 klubbar med en gemensam omsättning på över 3 miljarder kronor. Vem som helst får inte en inbjudan. Utan här samlas toppcheferna för de stora gymmen och kedjorna i branschen för träning och hälsa för att nätverka, göra business och ta del av en del kompetensutveckling. Ingen annan konferens samlar så mycket ”power” i ett och samma rum.

”Som bransch och individer behöver vi en massa ny och positiv energi. Då kan vi inte se varandra som konkurrenter utan istället kollegor. Deltagarna är väl medvetna om detta och det skapas en riktigt fin stämning. MBM blir den optimala konferensen för dig som leder, driver och utvecklar branschen”, menar arrangör Björn Johansson från GymBusiness.

Många riktigt nöjda deltagare

Detta konferensevent har funnits sedan 1993 men den första nordiska träffen arrangerades 2007 i Helsingborg. Allting handlar om att bygga relationer, utbyta erfarenhet och via utvalda leverantörer få nya idéer för ökad lönsamhet. 

Här följer några kommenterar från deltagare:

”Tack för ett jättefint arrangemang. Riktigt bra och givande.”

”Jag är riktigt imponerad av setupen och värdskapet för MBM. Väldigt bra möten, härlig stämning och bra underhållning.”

”Vill ge ett STORT tack för MBM-eventet – varit superbra på alla sätt. Lyfter på hatten för detta arrangemang.”

”Tack för allt kopplat till MBM. Åkte hem sjukt taggad och inspirerad.”

”Tack för en mycket välorganiserad MBM – detta är en forum som är helt rätt för att utveckla och göra branschen mer lönsam.”

En av anledningarna till att MBM-konferensen fått ett sådant positivt omdöme är att den innehåller många väldigt givande delar. Det som brukar lyftas fram menar Björn Johansson:

”Som deltagare kan du möta andra likasinnade i branschen och utbyta värdefull erfarenhet, göra fina affärer med ledande leverantörer, lyssna på intressanta föreläsningar samt skaffa ny energi genom att äta gott tillsammans med underhållning i en högklassig miljö.”

Föreläsningar på högsta nivå

Konferensens utbildningsprogrammet är av toppklass och väldigt uppskattat. På senasta konferensen stod PG Wettsjö stod för en föreläsning i toppklass. PG är en 5-stjärnig föreläsare som kan fascinera, beröra, motivera och roa dig som deltagare samtidigt. I denna presentation utgick PG från tanken: ”Kunden borde vara ditt enda fokus för utan kunder dör din verksamhet”.

Det handlade om att implementera en servicekultur i organisationen, alltid imponera på kunden och göra det extremt svårt för konkurrenten att ta dina kunder. Vi fick lära oss varför vi och våra medarbetare kan brista i sitt kundfokus och fick tips på hur man kan bygga en säljande servicekultur.

Vi kan nu meddela att PG Wettsjö kommer att föreläsa även på årets MBM-konferens.

Alla ni som får en inbjudan – välkommen till Nyköping den 24 – 25 november.
Läs mer på mbmb2b.com